dijous, 8 de desembre de 2011

Fem un Voki nadalenc?Comencem a treballar amb les eines 2.0. Us proposo que feu un Voki de Nadal.

Què és un Voki? És un personatge virtual que podeu crear amb aquesta eina que us presento tot seguit.
Què hem de fer? Doncs un Voki de Nadal en el qual el vostre personatge ha d’anunciar i convidar tothom al concert de Nadal. Per fer-ho cal que graveu un petit fragment d’alguna de les cançons que toquem amb flauta i us inventeu un petit text convidant a la gent que ho escolti al concert. 
I què hem de dir? El dia, l’hora i el lloc del concert de Nadal. També heu de dir el vostre nom (no cal el cognom) ja que sou vosaltres els qui convideu a la família i amics a venir al concert. El Voki el podeu fer sols o pot ser divertit si us trobeu a casa d’algú i aprofiteu per tocar a dues veus! Heu de ser originals!!
Per crear el teu Voki segueix aquestes instruccions:

1. Entra a la página de VOKI i accedeix amb les dades d’usuari (que teniu en el Moodle). Clica a “Crear” i comences a triar les diferents característiques del teu personatge. 
2. Comença per l’aspecte, roba i complements clicant a “Customize your character” 
  3. També li pots canviar el color dels ulls, la pell i el cabell. Ho trobaràs a la finestra que hi ha sota el Voki.
   4. I la imatge de fons anant a "Backgrounds"
   5. Per tal que el Voki pugui parlar tens diferents possibilitats, tria la de Micròfon. Has de clicar a “Record”. Només teniu 1 minut, per tant cal que abans us hagueu cronometrat.
    6. Un cop acabat el Voki cal que premeu « Publish ». Poseu el vostre nom i publiqueu.

    7. Un cop publicat, si no us agrada podeu modificar-lo fent clic a “Edit”. Trobareu el vostre Voki a la carpeta que es diu “My Voki”.
     8. Recordeu que sempre que feu un canvi heu de prémer “Done” (fet) per guardar-lo.