dimecres, 2 de març del 2016

Incredibox a 1r d'ESO! Treballs dels alumnes

https://tagul.com/0oxrnibtl5z9/incredibox-15-16-1reso
Acabadets de sortir del forn els treballs que els alumnes de 1r d'ESO han fet amb Incredibox. 

A tots els han quedat uns treball molt xulos i s'han divertit d'allò més.  

Només cal que us poseu damunt del nom i ja veureu què passa!

Ja em direu què us semblen i què us sembla la presentació. Per saber com fer un comentari al bloc aneu a "Com fer un comentari en un bloc?

7 comentaris:

Roger Sans ha dit...

M'encanta la forma de l'arbre amb els noms i poder veure els treballs de tots els alumnes, aprendre música amb yú, val la pena.

musicaade ha dit...

Gràcies Roger!! La veritat és que com a professora estic molt contenta de tot el que esteu començant a fer i de la resposta que estic tenint per part de molts de vosaltres. Gràcies per comentar al bloc i per participar de manera tan activa a tot el que fem a classe (Enigmes Musicals ...)

Miriam Olmos ha dit...

M'encanta l'original idea de veure-ho en un arbre ! He mirat alguns treballs i la veritat és que són xulíssims. Adelaida gràcies per ensenyar-nos musica com ho fas. T'ho agraeixo , crec que jo i tothom.

joan agudo ha dit...

A mi m'agradat molt el arbre i el proyecte del Macia perque em vaig passar moltes hores buscant informació i no sabia l'ho dels combos. M'AGRADAT MOLT MACIA!!!!

laura Sánchez ha dit...

ostres Adelaida, trobo que ho has treballat molt i el resultat encara millor.. és molt divertit perquè clico un nom a l'atzar i em trobo un cançó molt divertida. totes les obres han quedat magnífiques. FELICITATS!!!

Víctor Codina ha dit...

És molt impressionant veure que una professora fa aquestes coses. Molt original i bonic!

musicaade ha dit...

Estic molt orgullosa de tots vosaltres! Heu fet uns treballs magnífics i a més (Miriam, Joan, Laura i Victor) ja sou uns cracks fent comentaris al bloc. Heu tingut en compte el què dieu i com ho dieu. M'ha arribat al cor :)