diumenge, 15 de juny del 2014

MusicAppSelvatges: Baldufa d'or als VIII Premis Espiral Edublogs!

El nostre bloc MusicAppSelvatges ha guanyat la baldufa d'or!!!

Ahir hi va haver la cerimònia de lliurament dels VIII Premis Espiral Edublogs a Madrid. La cerimònia va ser molt emocionant, ja que els presentadors inicien l'acte de repartiment de les baldufes començant per la baldufa de bronze, així que la incògnita de qui es quedarà amb la baldufa d'or es manté fins al final.

Cal dir que els 3 blocs finalistes en la categoria de Blogs Alumnes d'ESO són guanyadors i que des del nostre bloc felicitem a L'Escola Gurú i a Chlengua.



Aquesta vegada no hi vaig anar sola, m'hi va acompanyar la Laura Carreres, alumna de 3rESO i una de les autores de MusicAppSelvatges, així
que el pes del discurs ens els vam repartir entre totes dues. Tal com podreu sentir en el vídeo, és un premi molt important per mi i però també per tots els alumnes,  ja que és un premi a l'esforç i a la constància que molts d'ells han demostrat sobradament durant tot el curs. 





L'alegria no es va acabar amb baldufa d'or en la nostra categoria, sinó que també hem tingut baldufa d'or en la categoria de Blogs Colectius per la nostra participació en El sonido que habito, un bloc col·lctiu en el que hi vam participar amb els nostres paisatges sonors de La Selva del Camp. Podeu veure les entrades que la Mónica López, la Mireia Esteve, la Carme Martínez, l'Anna Vilalta Mas i la Clàudia Ejimeno van escriure clicant AQUÍ

Des d'aquí també felicito al Juan Carlos de Miguel, el nostre "jefe", que és qui va tenir la idea de fer aquest fantàstic bloc i qui ha portat tota la coordinació.





Com sabeu no és la primera vegada que hem anat a aquests premis, així que si voleu veure la nostra participació en altres edicions cliqueu a Guanyadors! VII Premi Espiral Edublogs i VI Premis Espiral 2012 Madrid.



4 comentaris:

Ramon Llanes Bordes ha dit...

Enhorabona, Adelaida i fes-ho extensible a l'alumnat que hi ha participat perquè realment és un premi realment merescut!!
Gràcies un cop més per generar tant material didàctic i compartir-lo amb tots/es els mestres i professors/es de música.

Flora ha dit...

Realment us ho mereixeu !!!!
ENHORABONA a tots els alumnes que hi heu participat i sobretot a tu Adelaida,una mestra excepcional de qui tenim tots molt que aprendre.

Un petó ben fort des de Barcelona !!!!

musicaade ha dit...

Moltíssimes gràcies Ramón i Flora, dues persones que pertanyeu al món de la docència i totes dues molt implicades en la innovació educativa. Valoro moltíssim les vostres felicitacions ja que tots dos sabeu què és un bloc i tot el que comporta. Una abraçada virtual a tots dos.

Juan Carlos de Miguel ha dit...

Un fuerte abrazo para esta profesora y sus alumn@s, que valen su peso en oro, literalmente.
Enhorabuena por este blog que es una maravilla y muchas gracias por elevar el nivel de El sonido que habito con vuestras estupendas entradas.