diumenge, 27 d’abril del 2014

30 bandes sonores per flauta amb acompanyament

Des del bloc Interdisciplimusicas, han creat una fantàstica presentació amb 30 bandes sonores de la Història del Cinema. És un recull de partitures en format Wix que l'autor del bloc ha anat trobant en els diferents blocs d'educació musical que comparteixen els seus continguts en la xarxa.

Aquest bloc,  de nom "difícil" de pronunciar,  és un bloc molt interessant en què es relaciona la música amb diferents àrees o matèries i en aquest cas, ha relacionat Musica i Cinema, un tema que a tots nosaltres ens agrada molt. 

També he trobat molt interessant l'eina online que ha utilitzat per fer la presentació, Learnist, amb la qual ha pogut posar una foto de cada una de les bandes sonores i una petita explicació d'acompanyament.

D'altra banda, també està molt bé, perquè en l'apartat d'agraïments, posa el nom i l'enllaç als diferents blocs on ha trobat les partitures. Així doncs, en cada pàgina hi trobareu un enllaç al Wix i un altre al bloc on l'ha trobat.

Des de Música Selvatge moltes gràcies al Pablo del Pozo pel seu treball i per comptar amb la nostra col·laboració.

Féu clic a la imatge o aquí, per poder accedir a la presentació

https://learni.st/users/681056/boards/81637-30-bandas-sonoras-para-flauta-dulce-con-acompa-amiento



4 comentaris:

Arjar ha dit...

Fantàstic! M'han encantat les 30 bandes sonores (bé, no les he escoltat totes ;)).

Anònim ha dit...

M'encanten la majoria de les cançons i els acompanyaments d'algunes són preciosos!!!

Mar Torres ha dit...

Perfecte! No les he escoltat totes però les que m'han cridat l'atenció han estat molt bé!

Unknown ha dit...

De totes les que hi ha, m'agradaria que a la nostra classe toquéssim la de 'Pocahontas' o 'La Vida es Bella', si els meus companys i tu esteu d'acord.