dimarts, 22 d’octubre del 2013

"Coraline" per a flauta

En plena quinzena de Tots Sants i Halloween (als Països Anglosaxons) sembla que vingui més de gust tocar cançons amb temàtica misteriosa. 

Ja feia dies que buscava alguna cosa diferent al conegut Thriller i al també conegut Els esqueletos. Fa pocs díes vaig tornar a veure la pel·lícula Coraline amb música de Bruno Coulais (el mateix compositor de la BSO de Les choristes (Los chicos del coro). Vaig quedar fascinada per un dels temes "Exploration" i de seguida vaig veure que la podíem tocar. Per tenir la partitura sencera cal que cliqueu la imatge on hi ha el petit fragment de música.

Pareu atenció a l'acompanyament d'arpa i les veus que canten.

També m'agrada aquest altre tema els "End Credits"



Us deixo un tràiler de la pel·lícula on hi podem veure les típiques carabasses de Haloween

7 comentaris:

Aina Bargalló 2.A ha dit...

Oh gracies adelaida aquesta canço es molt bonica i facil de tocar. I ademes es molt adequada per la epoca que estem.

Laura Carrreres ha dit...

Jo fa temps vaig veure aquesta película, quins records que em porta, i la música és molt xula!

musicaade ha dit...

Estic d'acord amb vosaltres. La cançó és preciosa i l'adaptació ha quedat en un nivell força adequat per tocar. A veure si s'anima força gent a tocar!

Cèlia Prats Masdeu 2n. A ha dit...

Aquesta cançó és molt bonica, i no molt difícil de tocar. Com ja ha dit l'Aina, és molt adequada per l'època que s'acosta!

Arjar ha dit...

M'encanta! És preciosa(tot i que prefereixo la castanyada)!

Mónica López ha dit...

La música d'aquesta pel · lícula m'ha agradat molt i ha donat lloc a que em faci una idea imaginària de tot el que hi té lloc. Quan tingui una estona lliure em miraré la pel· licula perquè m'ha encantat!

Mireia Esteve ha dit...

M'ha agradat molt aquesta cançó perquè és diferent a les altres és més misteriosa la música. L'he tocat uns quants cops i ja hem surt però la practicaré més.