dijous, 21 de febrer del 2013

Músics Barrocs amb Thinglink



Aquí podreu veure els magnífics treballs que uns quants alumnes de 3rA han elaborat sobre els músics del Barroc: la seva vida, la seva obra... Ho han fet amb una eina molt interessant: Thinglink. Aquesta eina 2.0 ens permet enllaçar informació (text, imatges i vídeo) a una imatge. 

No és la primera vegada que treballem amb aquesta eina, però si que és la primera vegada que presentem el treballs amb Wix. El nou Wix amb format HTML5 ens ha permès posar tots els treballs en un mateix suport i a més el podrem veure amb qualsevol dispositiu mòbil.

5 comentaris:

Cris Fontgivell 3r A ha dit...

El que més m'ha agradat és el de Rameau (Alba Vives), l'he trobat molt interessant.

angels cañellas ha dit...

hola a tots! tots els treballs trobo que es mereixen un 10!! tots estan molt ven explicats i es veu k estan treballats!! pro cerc k el k per mi destaca mes es el de G. F. Haendel de l'Alicia, trobo k es un compositor digne d'admirar!!

Núria Mansergas ha dit...

Bona tarda, em sembla molt interessant la eina del Thinglink. Amb aquesta eina hem pogut fer una bona feina sobre els músics Barrocs. Hi han treballs molt ben fets! Recomanu moltíssim el Thinglink i que mireu els treballs :)

Alex Salvat 3rA ha dit...

Que bonics han quedat els thinglinks i sobretot la presentació que tambe a quedat molt bonica.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, aquesta eina anomenada Thinglink a tingut molt de èxcit. Molts dels treballs estàn molt ben elaborats. Un dels que m'han agradat més és:
JEAN BAPTISTE LULLY. per Aleix Cortés