dimecres, 6 de febrer del 2013

"Boig per tu". 25 anys


Disabte a la nit es va fer el darrer concert commemoratiu dels 25 anys d'un dels grups de pop-rock més destacats del panorama català: Sau. 
I és evident que una de les cançons ja mítiques del conjunt és "Boig per tu". Se n'han fet moltíssimes versions , totes molt interessants, que podeu escoltar en aquest diari de versions de RAC 1.
Nosaltres farem el nostre petit homenatge tocant aquesta magnífica cançó. 





6 comentaris:

El bloc de Noemi Pérez ha dit...

De totes les cançons la que més m'agrada és l'original, però si tindria que triar una de les altres triaria la de "Enderrocks".
Crec que aquesta canó ha tingut tan d'èxit que desprès de 25 anys encara és una de les més reconegudes,ja que també podem observar que han fet de la cançó "Boig per tu" altres versions amb estils molt diferents, com jazz.

Àlex Salvat 3eso A ha dit...

Hola Adelaida la versio que mes m'ha agradat a sigut la de Enderrocks.

Anònim ha dit...

Trobo que les versions que hi han són molt xules i diferents, però jo em quedo amb la original.

Anònim ha dit...

Crec que és una molt bona manerda d'homenatjar al grup Sau que durant anys va ser important en el panorama català.
Aquesta cançó la coneixen tant petits com grans i sempre quedarà en el record de tots!

Cèlia ha dit...

Aquesta cançó és la més coneguda de Sau i totes aquestes versions demostren la importància que aquest grup va tenir i té. Les que més m'agraden són la versió original i la que van fer amb Luz Casal, però crec que les altres, com la de Sussanna del Saz o la del jove letó també són interessants.

Anònim ha dit...

Personalment, penso que aquesta canço es una de les millors cançons que ha fet aquest grup, peró tambe he de dir que totes les altres tambe son espectaculars.