diumenge, 3 de juny del 2012

Premis Espiral 2012. Madrid

Ja sóc a ser casa amb el meu fantàstic premi a sota el braç! Un quart premi!

Com ja sabeu ahir vaig anar a Madrid. Era la cerimònia de lliurament dels Premis Espiral Edublogs 2012 (llistat de guanyadors) La jornada va començar amb la recepció dels participants i el meu primer contacte amb un munt de professionals del món de l'educació musical que com jo, estan bojos per les TIC. 

La meva amiga Flora Terensi m'hi va acompanyar i allí vaig poder retrobar-me amb el nostre estimat Juanjo Flores de Flautateka (guanyador d'una bladufa). També hi vaig poder conèixer un munt de gent que a partir d'ara ja són els meus amics virtuals: l'Emi Perez (guanyadora d'una baldufa amb Kantaconmigo), el Juan Carlos de Miguel Sanz, Mary Paz Garcia, la Patricia, tots ells professors de música i col·laboradors com nosaltres a Flautateka. El Juanjo i l'Emi em van deixar les baldufes que ells han guanyat pels seus respectius blocs dins de la categoria de blocs col·lectius.
La jornada va ser molt emotiva. Allí em vaig adonar de la gran quantitat de professionals que treballem per aconseguir una educació de qualitat, que forma ciutadants del segle XXI, capaços de treballar amb les eines que la tecnologia del segle XXI ens proporciona, però sobretot que FORMA PERSONES.

Aquest premi és molt important per mi. Primer perquè premia el meu esforc i dedicació reconeixent la feina que amb tanta il·lusió estic portant a terme amb les TIC. Pero, sobretot perquè també premia la feina que tots els meus alumnes, vosaltres!, feu i que està en bona part reflectida en aquest bloc.

Com que tantes emocions em van fer saltar les llàgrimes dels ulls, no us posaré el vídeo de l'acte, però si que us deixo unes quantes fotos, testimoni d'aquest dia tant màgic i meravellós (poseu els altaveus)





18 comentaris:

Anònim ha dit...

Mis felicitaciones más sinceras. Te lo mereces, aunque opino como Mª Jesús, que me ha sabido a poco.
Besos desde Cádiz.

Ana Galindo ha dit...

Felicidades. Un discurso y un acto entrañable. Gracias por acercar la música y el arte a la educación, y transmitir la importancia de la riqueza en la sensibilidad y la belleza al alumnado.

Besos. Ana Galindo

musicaade ha dit...

Gracias Paola! Tus valoraciones són muy bien recibidas. La ilusión con la que he recibido este premio ha sido enorme. Y mi claustro virtual ha ganado en compañeros y amigos. Que más puedo pedir?!
Un beso y un abrazo muy fuerte!

adelaida

musicaade ha dit...

Muchas gracias Ana! Lastima de no habernos conocido! Y si, estoy de acuerdo contigo en que el acto fue muy entrañable y claro, mi emoción se desbordó.
Con mucho cariño,

adelaida

f.xavier.suñé ha dit...

Ja ho vaig fer "en directe", però per escrit és més constant en el temps: FELICITATS!

xavier

musicaade ha dit...

Moltes gràcies Xavier! Entre tots vau fer que fos un dia molt especial per mi. Tal com tu dius perdurarà molt temps en el blog però també en el meu cor.
Amb afecte,

adelaida

Juan Carlos de Miguel ha dit...

Enhorabuena por este merecido reconocimiento a tu trabajo y el de tus alumnos. Para los que tuvimos la suerte de coincidir contigo el Sábado el premio es haberte conocido. Un gran abrazo.

musicaade ha dit...

Muchísimas gracias Juan Carlos! Gràcias por tus palabras tan afectuosas y haber contribuido, con tu presencia, a que el dia fuera todavia más especial. Espero que este primer encuentro no sea el último!
Un beso muy muy fuerte!

Anònim ha dit...

Molt bonic i interessant... espero que t'ho hagis passat mooolt bé. La feina ben feta no té fronteres.

Gerard

musicaade ha dit...

Moltes gràcies Gerard! I quanta raó tens!

Mireia Iglesias 2n C ha dit...

L'esforç que fa un mateix, tard o d'hora es veu recompensat. Portes anys treballant en aquest bloc i el temps que hi has dedicat no es pot comptar amb números. Moltes felicitats Adelaida!!!

Eva López ha dit...

Adelaida!
Enhorabona! L'educació que imparteixes, no només és música, és la capacitat d'esforç, l'impulsar el treball educatiu a travès d'Internet i veure, que es poden relacionar coses molt diferents per arribar a millorar-ho tot, és el cas de la música i l'Internet!
Gràcies pel teu treball! :)

Maria Mateu ha dit...

Aquest premi representa l'esforç teu i de tots els alumnes, que treballem tots plegats dia a dia.
Moltes, moltes felicitats!!

musicaade ha dit...

Gràcies Mireia per la teva sinceritat. Ja saps que una petita part d'aquest premi també és per tu. Les teves col·laboracions (amb treballs i comentaris als fòrums) al llarg del curs les he valorat moltíssim i penso que ens han ajudat a millorar a tots!

MuntasMusica ha dit...

Felicitats de tot cor Adelaida, et mereixes això i motl més!

musicaade ha dit...

Eva, Maria i Laia, totes tres heu col·laborat molt activament a la classe de música i el vostre treball ha quedat reflectit en aquest bloc diverses vegades. Esteu fitxades per sempre (je, je). Moltes gràcies per ser com sou!

josep martí ha dit...

CADA DIA EM SORPRENTS MÈS DÒNA¡¡ POS MOLTES FELICITATS ESPERU A QUE ESTIGUIS SATISFETA I ARRIVIS A MOLT MÈS!!:)

Olga Solé Brunet (3rB) ha dit...

Enhorabona Adelaida!!! m'alegro que haguis guanyat aquest premi, tu mereixes :)